Valentin-napi ajánlatunk a Jamie's Pizzériában, Budapesten a Gozsdu udvarban

Menu5 dolog, amit ne hagyjatok ki nálunk Valentin-napon

A Valentin-nap hosszú idők óta a szerelmesek napja. Lehetőségünk van, hogy a mindennapok rohanásában egy pillanatra megálljunk és egymásra figyeljünk. A Valentin-nap egy lehetőség a meglepetésre. Egy meghitt, romantikus vacsora mindkét felet feltölti, és új lendületet ad a hétköznapoknak.

Jamie és Gennaro

Mi a Jamie Oliver éttermekben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a legjobb élményt nyújtsuk, amikor meglátogattok minket. Összegyüjtöttünk öt dolgot, amit mindenképp érdemes kipróbálnotok, amikor meglátogattok minket, hogy tökéletes legyen a vacsora:

Prosecco az ételek előtt: Mielőtt elmerülnétek az étlapban, rendeljetek két pohár fantasztikus proseccot! Érkezzetek meg, koccintsatok egymással, és zárjátok ki a hétköznap nyűgjeti erre a kis időre! Friss, zamatos ízével nagyszerűen megalapozza a hangulatot.

Falatkák: Mikor megrendelitek a ételeket, kérjetek első fogásként ízletes falatkákat! Fokhagymás kenyeret válassz, vagy olivát, és osszátok meg egymással! A könnyed falatkákat a lehető leggyorsabban szervírozzuk.

Vörösbor: Egy igazán jó vörösbort öröm fogyasztani a vacsora mellé. Éttermeikben csodás tételeket kívánunk, pohárral és palackkal egyaránt. Rendeléskor nyugodtan kérdd felszolgálónk segítségét, ha nem vagytok biztosak a dolgotokban.

Desszert: A Valentin-nap egy finom desszerttel lesz tökéletes. Mi azt tanácsoljuk, menjetek biztosra: csokoládé minden mennyiségben. A Jamie Oliver éttermekben kiváló csokoládés desszerteket kínálunk, amik megkoronázhatják a vacsorát.

Érezzétek jól magatokat!: A legfontosabb dolog mind közül (persze a desszert is nagyon fontos!), hogy érezzétek jól magatokat. Ez a nap, ez az este rólatok szól, használjátok ki ezt, és figyeljetek egymásra!

Üdvözöl titeket,
A Jamie's Italian csapata


Megnézem az étlapot

Videó lejátszása

Tudj meg minél többet a Jamie Oliver's Pizzeriaról!

Tudj meg minél többet a Jamie Oliver's Pizzeriaról!

Frissen sült, kézzel nyújtott kovászos pizza. Egyszerű, őszinte és finom.

Tovább
Close

Hamarosan elindítjuk online rendelésünket és házhoz szállításunkat, hogy otthon és a munkahelyeden is élvezhesd Jamie fantasztikus pizzáit. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a kiszállítás indulásáról.

Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Opera Café Pest-Buda Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről
Close
X
HÁZHOZSZÁLLÍTÁSUNK
ÁPRILIS 23-ÁN, HÉTFŐN INDUL!
VÁRUNK VISSZA!