Gyerekbarát étterem: gyerekmenüvel várjuk a legkisebbeket a Jamie's Pizzeriában!

MenuA gyerekeknek az a fontos, hogy finom. Nekünk az, hogy egészséges!

Nehéz feladat elé állít minket az élet, amikor ételt rendelünk gyermekünknek. Mind jól ismerjük a helyzetet, amikor a gyermekünk nem eszi meg a zöldségeket, kóstolás nélkül rávágja alapvető élelmiszerekre, hogy nem szereti azokat.

Jamie Oliver

Határozott, egyértelmű döntését csak a legkomolyabb szülő-gyermek közötti ultimátumok másíthatják meg: 

 

"Csak az kap desszertet, aki rendesen megeszi a levest!"

"Amíg nem ettél meg mindent, addig nincs játék!"

 

A gyermekek számára kiemelten fontos a változatos, egészséges táplálkozás, hogy a lehető legtöbb értékes tápanyaghoz hozzájussanak, ami fejlődésükhöz szükséges. Számukra pedig az a legfontosabb, hogy amit esznek, az finom legyen. 

 

Mi a Jamie Oliver éttermeknél ezt pontosan tudjuk, ezért készülünk a kicsiknek egyedi ajánlatokkal. Egyszerű, könnyedén fogyasztható ételeket készítünk nekik, a lehető legjobb hozzávalókat használva. A nagyszerű tészták, húsok, pizzák legkisebb vendégeink kedvencei, amikhez salátákat, könnyű desszerteket ajánlunk. 

Üdvözöl,

A Jamie Oliver's Pizzeria csapata


Megnézem az étlapot

Videó lejátszása

Tudj meg minél többet a Jamie Oliver's Pizzeriaról!

Tudj meg minél többet a Jamie Oliver's Pizzeriaról!

Frissen sült, kézzel nyújtott kovászos pizza. Egyszerű, őszinte és finom.

Tovább
Close

Hamarosan elindítjuk online rendelésünket és házhoz szállításunkat, hogy otthon és a munkahelyeden is élvezhesd Jamie fantasztikus pizzáit. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a kiszállítás indulásáról.

Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Opera Café Pest-Buda Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről
Close
X
HÁZHOZSZÁLLÍTÁSUNK
ÁPRILIS 23-ÁN, HÉTFŐN INDUL!
VÁRUNK VISSZA!