Az egészséges alapanyagok a legfontosabbak a Jamie Oliver's Pizzeriában

MenuAz alapanyagok a legfontosabbak!

Mi a Jamie Oliver éttermekben imádjuk a friss és finom ételeket! Minden étel elkészítésére nagy figyelmet fordítunk, folyamatosan fejlesztjük magunkat, ételeinket, és elkészítési technikáinkat, hogy amikor a tányér az asztalra kerül, akkor az magáért beszéljen. Azonban a legnagyobb igyekezetünk sem lenne elegendő, ha ételeinkhez silány minőségű alapanyagokat használnánk.

Friss zöldségek a Jamie Oliver éttermekben

Éttermeinkben és ételeinkhez igyekszünk mindig a lehető legjobb minőségű hozzávalókat választjuk, ebben nem ismerünk kompromisszumot. Minden egyes termelőnk alapanyagait a Jamie Oliver sztenderd szempontjai alapján vizsgálunk, ami egy több körös ellenőrzési módszer. Amikor azt mondjuk, kapirgálós csirke, zamatos paradicsom, vagy helyben készült tészta, akkor nem a levegőbe beszélünk, nagyon komolyan vesszük.


Ha te is kipróbálnád Jamie Oliver fantasztikus receptjeit, akkor foglalj asztalt nálunk!

Üdvözöl,
A Jamie Oliver's Pizzeria csapata

Megnézem az étlapot

Videó lejátszása

Tudj meg minél többet a Jamie Oliver's Pizzeriaról!

Tudj meg minél többet a Jamie Oliver's Pizzeriaról!

Frissen sült, kézzel nyújtott kovászos pizza. Egyszerű, őszinte és finom.

Tovább
Close

Hamarosan elindítjuk online rendelésünket és házhoz szállításunkat, hogy otthon és a munkahelyeden is élvezhesd Jamie fantasztikus pizzáit. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a kiszállítás indulásáról.

Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Opera Café Pest-Buda Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről
Close
X
HÁZHOZSZÁLLÍTÁSUNK
ÁPRILIS 23-ÁN, HÉTFŐN INDUL!
VÁRUNK VISSZA!