Ismerd meg Jamie Oliver életét, munkásságát!

Menu

Jamie Oliver

Jamie Oliver világhírű sztárséf és az egészséges étkezés kampányarca. 18 éves televíziós és szakácskönyvszerzői karrierje során milliókat inspirált a főzés szeretetére és arra, hogy friss és ízletes ételeket fogyasszanak. Jamie a szervezetén keresztül világméretű “ételforradalmat” hirdetett, melynek célja, hogy csökkentse a gyermekkori elhízást és elősegítse mindenki egészségének és boldogságának megőrzését az ételek és az étkezés által.
 

 

 

 

2001-ben Jamie elhagyta a “Pucér szakács” imidzset és megnyitotta első éttermét, a Fifteen-t Londonban, ami egy 15 éves utazás kezdetét jelentette, melynek során fiatalokat kezdett el képezni a vendéglátás területén. Néhány évvel később az Egyesült Királyság-beli iskolai ételek minőségén kezdett dolgozni, melyek során hatalmas és tartós eredményeket ért el az egész iskolai étkeztetési rendszerre vonatkozóan. Azóta Jamie angliai és nemzetközi kampányai rendszeresen folytatódnak annak érdekében, hogy megváltoztassák az emberek és családjaik étkezési szokásait.

 

 

2008-ban Jamie megnyitotta első olasz éttermét Angliában, Oxfordban mentorával, Gennaro Contaldo-val közösen. A Jamie’s Italian éttermek mára már világszerte ismertek Brazíliától Baliig. Többi híres étterme között megtalálható a Barbecoa, a Jamie Oliver's Pizzeria, a Jamie’s Deli és a Jamie Oliver’s Diner a világ minden táján.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Jamie Oliver's Pizzeria menüje a friss, ízletes, egyszerű és őszinte ételekre helyezi a hangsúlyt, mindezt az olasz étkezési stílus ünneplésének céljából. Kitűnő, kemencében sült, Jamie kedvenc feltéteivel megszórt pizzákat, salátákat és házi desszerteket kínálunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A minőség minden éttermünk szíve-lelke - elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden alapanyagunk a lehető legjobb minőségű legyen és fenntartható forrásból származzon. Ez azt jelenti, hogy ha betérsz hozzánk, a legjobb és legmegbízhatóbb, (lehetőség szerint) helyi forrásból származó ételeket eheted nálunk.
 

 

A Jamie Oliver's Pizzeriában tett látogatásod tükrözi mindazt, amiért Jamie kiáll - egyszerű, őszinte, ízletes, kiváló alapanyagokból készült ételek, szuper áron.

 

 

 

 

 

 Videó lejátszása

Tudj meg minél többet a Jamie Oliver's Pizzeriaról!

Tudj meg minél többet a Jamie Oliver's Pizzeriaról!

Frissen sült, kézzel nyújtott kovászos pizza. Egyszerű, őszinte és finom.

Tovább
Close

Hamarosan elindítjuk online rendelésünket és házhoz szállításunkat, hogy otthon és a munkahelyeden is élvezhesd Jamie fantasztikus pizzáit. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a kiszállítás indulásáról.

Zsidai 21 Pierrot Baltazár Black Rose El Paseo del Mar És És Deli Jamie's Italian Jamie Oliver Opera Café Pest-Buda Spíler Buda Spíler beach club Spíler Original Spíler Pool & Bar Spíler Shanghai Pest-Buda Terasz
Szeretnék értesülni a hírekről
Close
X
HÁZHOZSZÁLLÍTÁSUNK
ÁPRILIS 23-ÁN, HÉTFŐN INDUL!
VÁRUNK VISSZA!